A krónikus betegségek nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is megterhelik az érintett családokat. Egy rövid kikapcsolódás és pihenés akár 200 ezer Forintba is kerülhet egy vendégházban. Más jótékonysági szervezettel ellentétben mi nem pénzügyi adománnyal próbálunk segíteni, hanem INGYENES vagy KEDVEZMÉNYES szálláshellyel és értékes idővel. A karitatív szállás felajánlása viszonylag alacsony költséget jelent a tulaj számára, miközben hihetetlenül értékes dolgot nyújt a betegnek és családjának, és a gyógyulásban is segíthet.

Milyen szállásokat keresünk?

Hétvégi házak, üdülők, nyaralók, vengégházak, panziók, hotelek. Minél privátabb a szállás, annál jobb. Lehet olyan ingatlan is, ami nincs kiadva fizető vendégek számára, csak a tulaj használja pl. hétvégén vagy nyáron, de az év nagy részében üresen áll.

Milyen szállások nem felelnek meg?

Ahol a tulaj is ott lakik egy légtérben, vagy meg kell osztani a szobákat idegenekkel.

Mik az elvárások?

INGYENES felajánlás esetén évente 1 db alkalmat várunk el 2 – 6 éjszakára. EZÜST és BRONZ támogatóink esetén 2 – 3 alkalmat várunk el évente. Nagyra értékeljük, ha valaki évente több alkalommal tud szállást biztosítani, vagy hosszabb időre. Az egész együttmûködés rugalmas, és a szállásadó szabja meg a feltételeket!

Ki fizeti az Idegenforgalmi Adót (IFA)?

ARANY (INGYENES) támogatás esetén a szállásadó fizeti az adomány részeként, EZÜST és BRONZ fokozatú szállásoknál pedig a vendégek.

Mi a folyamat?

A regisztráció után az ingatlan bekerül az IDŐHÁZ adatbázisába, felkerül a weblapunkra, valamint a Facebook és Instagram oldalainkra. A szálláskereső kiválasztja azokat a helyeket, amik távolságban, megközelíthetőségben és felszereltségben leginkább megfelelnek, majd a foglaltsági naptárak alapján megérdeklődjük, hogy van-e szabad hely a következő hónap végéig vagy egy adott időszakban, amit a szálláskereső kér. A kiválasztott szállással egyeztetünk és jóváhagyást kérünk. Sikeres egyeztetés után létrejön a foglalás és küldünk egy szerződésmintát.

Olvasd el ezeket figyelmesen:
JELENTKEZŐ ŰRLAP
A kedvezményes ár független a vendégek számától! A kedvezmény százalékos nagysága tájékoztató jellegű, átlagos érték, szállástól és szezontól függ!
A szállás online oldalait megtaláljuk a neve és helye alapján.