ALSÓPETÉNYI VENDÉGHÁZAK<br><small>⚲ Alsópetény</small>  
beteg + 3 fő (maximum) / beteg + 1 fő (maximum)
ingyenes
karitatív vendégfogadás csak: TAVASZ, NYÁR, ŐSZ
IDÉN MÁR NEM FOGLALHATÓ

A szállásadó négy vendégház közül tud felajánlani egyet elérhetőség szerint.

Templomdombi (2 fő): falusias hangulatú szálláshely max. 2 fő számára. A kis házikó a templom felé vezető többszáz éves kőlépcső mellett fekszik, kellemes környezetben. A mediterrán hangulatú udvar egyik érdekessége a kerekes kút. A napelemmel felszerelt ház külső nyitott és fedett terei tökéletesek pihenésre és aktív kikapcsolódásra. 1 hálóval, külön fürdővel és mosdóval várja a vendégeket. A nappaliban lévő Jadeköves termomasszázs ágy és a teraszon elhelyezett kétszemélyes jacuzzi biztosítja a teljes ellazulást.

Ribiszke (4 fő): modern kialakítású szálláshely max. 4 fő számára. Különlegessége, hogy a Prónay-kastély szomszédságában áll, és a vendégház régi építésű része annak idején a kastély cselédházainak egyike lehetett. A szállás két részből áll, amik együtt és külön-külön is kiadók. A konyhához egy nagyobb közösségi tér is tartozik, ami ideális közös főzések és összejövetelek számára. A gyönyörű kert és a fedett terasz igazi kikapcsolódást biztosít a vendégek számára.

Levendula (4 fő): falusias hangulatú szálláshely max. 4 fő számára. Nevét a kerítés mellett végigfutó, dús levendulasorról kapta. A vendégház két elszeparálható részből áll, mindegyikben kettő kétágyas, külön fürdőszobás szoba található, így összesen négy szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Körtefa (4 fő): falusias hangulatú szálláshely max. 4 fő számára. A házban három, teljesen felszerelt szoba található, mindegyik külön fürdőszobával rendelkezik. Az udvaron fedett tornác és májustól szeptember végéig üzemelő kis medence várja a vendégeket.

Kategóriák: AlsópeténySZÁLLÁSDONOROK