Az IDŐHÁZ egy magánkezdeményezés, amely közvetítő szerepet tölt be a karitatív szállásadók és a speciális szálláskeresők között. INGYENES üdülőszállásokkal támogatjuk a súlyos betegségben szenvedő felnőtteket, gyerekeket és hozzátartozóikat pihenés és kikapcsolódás céljából. Az IDŐHÁZ – ahogy a neve is mutatja – olyan vendégHÁZ, üdülő, nyaraló, szálláshely, ahol a beteg és családja eltölthet néhány közös napot, egy olyan egészségügyi helyzetben, amikor az IDŐ mindennél értékesebb. Minél több szállásadó csatlakozik hálózatunkhoz, annál hatékonyabban tudunk működni.

DRÁVAI TAMÁS
IdőHáz alapító/szervező/kurátor

Szociális érzékenysége miatt mindig fontos szerepet játszott életében a közösségi aktivizmus. Az elmúlt évtizedek alatt számos karitatív tevékenységben vett részt Magyarországon és külföldön, szülővárosát (Szolnok) pedig kiemelten támogatja magánemberként. Az IDŐHÁZ ötletét egy külföldi, hasonló szervezet inspirálta, aminek hagyományostól eltérő működése szimpatikus volt számára. Az országos kezdeményezés elindításának folyamatát édesapja halála gyorsította fel 2023-ban.

BAKOS ILDIKÓ
IdőHáz segítő

„Az üzlet partnereim és barátaim véleménye szerint alapjáraton is intenzíven pörgök. Szeretek számomra is elfogadható feltételek mellett pozitív értékeket teremteni. A filozófiám, hogy hosszú távon jól működő kapcsolatok szülessenek, melyek mindkét fél számára előnyökkel járnak.”

Médiamegjelenések:
Hasznos linkek:

Nincs kiadó szállásod, de szeretnéd támogatni az IDŐHÁZ célkitűzéseit?
Szívesen fogadunk és nagyra értékelünk minden pénzügyi adományt, ami hozzájárulhat non-profit tevékenységünk sikeréhez. További részletekért klikkelj a gombra

Ha szimpatizálsz az IDŐHÁZ céljaival, és tudsz segíteni pl. promócióban, szállásadók felkutatásában, sajtómegjelenésben, vagy bármiben, akkor vedd fel a kapcsolatot itt
info@idohaz.org