INGYENES vagy KEDVEZMÉNYES szállást kínálunk krónikusan beteg felnőttek, gyerekek és családtagjaik részére, olyan szociálisan érzékeny szállásdonorok segítségével, akik bizonyos időközönként felajánlják nyaralójukat, hétvégi házukat, üdülőjüket és vendégházukat kikapcsolódás, pihenés, regenerálódás és gyógyulás céljára.

Ki igényelhet szállást?

BÁRKI, akinél nehezen gyógyítható vagy gyógyíthatatlan krónikus betegséget diagnosztizáltak (daganat, leukémia, stb.). A diagnózist orvosi zárójelentéssel kell igazolni.

Mennyibe kerül és hány éjszaka?

A szállás INGYENES vagy KEDVEZMÉNYES. A tartózkodás hosszát a szállásdonor szabja meg, min. 2 éjszaka max. 6 éjszaka (több is lehet, ha a szállásadó többet ajánlott fel).

Mi a folyamat?

A regisztráció után egy orvosi zárójelentést várunk emailben, ami igazolja a betegséget. Ezután elküldjük a megadott távolságon belüli szabad szállásokat, amik közül ki kell választani a legmegfelelőbb helyeket megközelíthetőség, felszereltség, kapacitás szempontjából. A foglaltsági naptárak alapján megérdeklődjük, hogy a következő hónap végéig vagy a szálláskereső által megadott időszakban vannak-e szabad helyek. Szállások egész évben kérhetők, csak egyszer kell regisztrálni.

Olvasd el ezeket figyelmesen:
JELENTKEZŐ ŰRLAP